Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) και Βελονισμός   Ηλεκτροβελονισμός στο άγχος και ψυχοσωματικά   Ηλεκτροβελονισμός και αδυνάτισμα   Ηλεκτροβελονισμός και διακοπή καπνίσματος   Ηλεκτροβελονισμός και πόνος   Ηλεκτροβελονισμός και ρυτίδες - κυτταρίτιδα   Ηλεκτροβελονισμός στην εξωσωματική και υπογονιμότητα
 

HOME

2 νέα μηνιαία προγράμματα δημιουργήθηκαν για την οριστική διακοπή του καπνίσματος και για εναλλακτικό αδυνάτισμα.

Τα προγράμματα αυτά έχουν τα έξης πλεονεκτήματα:

ü      Δεν χάνετε χρόνο από το καθημερινό σας πρόγραμμα αφού μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι στο γραφείο στις διακοπές ή όπου αλλού βρίσκεστε.

ü      Είναι οικονομικά γιατί μπορείτε εσείς οι ίδιοι να τα εφαρμόσετε εύκολα και απλά.

ü      Είναι αποτελεσματικά και ανώδυνα ενώ δεν χρειάζεται η λήψη κάποιων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

 
 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Όλοι έχουμε ακούσει για τα βλαβερά αποτελέσματα του καπνίσματος καθώς και την οικονομική επιβάρυνση που προκαλεί στον μηνιαίο προϋπολογισμό μας. ( κατά μέσο όρο ένας μέτριας βαρύτητας καπνιστής μπορεί να εξοικονομήσει αν κόψει το τσιγάρο γύρω στα 100 ευρώ το μήνα και 1200 ευρώ το χρόνο!) Πόσοι όμως γνωρίζουμε για το στερητικό σύνδρομο της νικοτίνης ; Σαν στερητικό σύνδρομο εννοούμε όλα εκείνα τα συμπτώματα (ευερεθιστότητα, νευρικότητα, άγχος, πονοκέφαλος, μελαγχολία, δυσκοιλιότητα και πολλά άλλα) τα οποία εμφανίζονται ακόμα και μερικά λεπτά από το τελευταίο τσιγάρο ενώ είναι και τα κύρια αίτια που δεν μπορέσαμε να κόψουμε την βλαβερή αυτή συνήθεια ακόμα και όταν το προσπαθήσαμε. Τα συμπτώματα αυτά διαρκούν έως λίγες μέρες ,ενώ κάποια από αυτά φτάνουν τις 3-5 εβδομάδες το πολύ. ( Ακόμα και για ένα βαρύ καπνιστή ). Στο <<δύσκολο>> αυτό πρώτο μήνα έρχεται να βοηθήσει το νέο αυτό μηνιαίο πρόγραμμα και να ελαχιστοποιήσει ή ακόμα και να εξαφανίσει τα συμπτώματα αυτά έτσι ώστε ο καπνιστής να καταβάλει την μικρότερη δυνατή προσπάθεια και με σύμμαχο την θέληση του να το κόψει.

Η  νέα αυτή πρωτοποριακή μέθοδος  περιλαμβάνει ένα πλήρη σετ 12 ημι-μόνιμων μικροακίδων (micro-needles) οι οποίες εφαρμόζονται στο πτερύγιο του αυτιού, σε συνδυασμό με την τεχνική του Ηλεκτροβελονισμού. ( Ανά εβδομάδα τοποθετούνται 3 μικροακιδες στο πτερύγιο του αυτιού)

Πως όμως λειτουργεί η τεχνική αυτή;

 Η πρώτη μικροακίδα προκαλεί την έκκριση της  εγκεφαλίνης και της ενδορφίνης, δυο ορμόνες με έντονο αγχολυτικό και κατευναστικό  αποτέλεσμα που δημιουργούν μια χαλάρωση και αποφυγή της έντονης νευρικότητας  του stress και της αϋπνίας. Η δεύτερη μικροακίδα βοηθά στην έκκριση της ντοπαμίνης και σεροτονίνης , δυο ορμονών που προκαλούν ευεξία και καλή διάθεση στο άτομο. Η τρίτη τέλος μικροακίδα φερνει την εξισορρόπηση του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος έτσι ώστε να αποφευχθούν καταστάσεις όπως οι έντονες εφιδρώσεις οι ταχυκαρδίες η δυσκοιλιότητα και αλλά ενοχλητικά συμπτώματα που εμφανίζονται κατά την διακοπή του καπνίσματος. Τέλος με την μέθοδο του Ηλεκτροβελονισμού καταφέρνουμε όλα τα παραπάνω αλλά με ταχύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα κυρίως για τις πρώτες ημέρες που τα συμπτώματα είναι εντονότερα και η εξάρτηση από την νικοτίνη μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα με τον Ηλεκτροβελονισμό διεγείρουμε τα νεύρα της όσφρησης και της γεύσης προκαλώντας  σε πολλές περιπτώσεις  μια απέχθεια και αποστροφή του καπνιστή προς το ίδιο τον καπνό του τσιγάρου παρόμοια με αυτή που αντιμετώπισε την πρώτη φορά που ξεκίνησε το κάπνισμα.

Η τιμή του προγράμματος είναι 140 ευρώ (τιμή γνωριμίας για λίγο καιρό 79 ευρώ)  και περιλαμβάνει:

·           Μια επίσκεψη για επίδειξη της τεχνικής και εφαρμογή της πρώτης συνεδρίας Ηλεκτροβελονισμού.

·           12 μικροακιδες (micro-needles) και 2 επιπλέον ως ανταλλακτικές σε περίπτωση που σας καταστραφεί κάποια από αυτές στη διάρκεια της θεραπείας.

·           Ατομικό φάκελο με αναλυτικές οδηγίες  χρήσης και τοποθέτησης των προϊόντων καθώς και χάρτη του πτερυγίου του αυτιού με τα σημεία τοποθέτησης

Πριν την έναρξη της συνεδρίας θα ληφθεί πλήρες ιατρικό ιστορικό. ( Απαγορεύεται η χρήση του προγράμματος από άτομα που έχουν βηματοδότη ή σε εγκύους ) Προαιρετικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν μόνο  συνεδρίες Ηλεκτροβελονισμού χωρίς την  χρήση Ωτοβελονισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Αναμφίβολα η άσκηση και η σωστή διατροφή είναι τα δυο κυριότερα στοιχεία που πρέπει να βάλουμε στην ζωή μας ,εάν θέλουμε να αδυνατίσουμε. Το νέο αυτό μηνιαίο πρόγραμμα βοηθά το άτομο να αποφύγει όσο το δυνατό ,την χρήση εξαντλητικών διαίτων που πολλές φόρες κουράζουν  και μας αναγκάζουν να σταματήσουμε την προσπάθεια μας, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μας έτσι ώστε με τον ίδιο ρυθμό άσκησης να έχουμε πολύ καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Η νέα αυτή μέθοδος περιλαμβάνει ένα σετ 8 ημι-μόνιμων μικροακίδων (micro-needles) και 4  βιομαγνητικών  μικροσφαιριδίων  τα οποία εφαρμόζονται στο πτερύγιο του αυτιού, στην αρχή της κάθε νέας εβδομάδας ( 2 μικροακιδες και ένα βιομαγνητικό σφαιρίδιο κάθε εβδομάδα.)

 Πως όμως λειτουργεί η τεχνική αυτή;

Η πρώτη μικροακίδα χρησιμοποιείτε για την διακοπή της όρεξης προκαλώντας την παραγωγή της λεπτίνης, μιας πρωτεΐνης που δρα στον υποθάλαμο και δίνει το αίσθημα του κορεσμού και της πληρότητας στον εγκέφαλο. Έτσι  νιώθουμε χορτασμένοι ακόμα και με μικρές ποσότητες φαγητού. Η δεύτερη μικροακίδα προκαλεί την έκκριση της  ντοπαμίνης και της ενδορφίνης, δυο ορμόνες, με την μια να έχει αγχολυτικό αποτέλεσμα και την άλλη να δημιουργεί  μια εφορία και ένα αίσθημα ευεξίας στον οργανισμό. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τυχών <<ξεσπάσματα >>στο φαγητό ενώ μας βοηθά στο να ακολουθήσουμε ένα υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής γενικότερα. Τέλος ο βιομαγνήτης προκαλεί την εναρμόνιση και εξισορρόπηση των ενεργειακών πεδίων του οργανισμού ενώ βοηθά να επανέλθει ο μεταβολισμός μας σε φυσιολογικά επίπεδα έτσι ώστε να γίνονται καλύτερα οι καύσεις των τροφών και να αποβάλλονται ευκολότερα τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού μας.

Με αυτό τον τρόπο από την πρώτη κιόλας μέρα η όρεξη περιορίζεται. Το μόνιμο αίσθημα της πείνας εξαφανίζεται. Τρώμε όσο θέλουμε γιατί πραγματικά δεν θέλουμε περισσότερο. Ισορροπούμε μεταξύ του θέλω και του χρειάζομαι. Ο οργανισμός εξασφαλίζει το απαραίτητο προς επιβίωση φαγητό και μετά σταματάει να δέχεται άλλη τροφή αφού επέρχεται γρήγορα κορεσμός. Επιτυγχάνεται δηλαδή, σε λίγες μόνο μέρες, η αποκατάσταση της σοφίας του οργανισμού.

Η τιμή του προγράμματος είναι 80 ευρώ (τιμή γνωριμίας για λίγο καιρό 49 ευρώ)  και περιλαμβάνει:

·           Μια επίσκεψη για επίδειξη της τεχνικής και εφαρμογή της πρώτης συνεδρίας.

·           8 μικροακίδες (micro-needles) και 2 επιπλέον ως ανταλλακτικές σε περίπτωση που σας καταστραφεί κάποια από αυτές στη διάρκεια της θεραπείας.

·           4 βιομαγνητικά μικροσφαιρίδια  και 1 επιπλέον ως ανταλλακτικό σε περίπτωση που σας καταστραφεί κάποιο από αυτά στη διάρκεια της θεραπείας.

·           Ατομικό φάκελο με αναλυτικές οδηγίες  χρήσης και τοποθέτησης των προϊόντων καθώς και χάρτη του πτερυγίου του αυτιού με τα σημεία τοποθέτησης.

Πριν την έναρξη της συνεδρίας θα ληφθεί πλήρες ιατρικό ιστορικό. ( Απαγορεύεται η χρήση του προγράμματος από άτομα που έχουν βηματοδότη ή σε εγκύους ). Προαιρετικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν μια ή δυο συνεδρίες Ηλεκτροβελονισμού για γρηγορότερα και αμεσότερα αποτελέσματα.

΄΄ Για οποιαδήποτε απορία , διευκρίνηση ή ερώτηση σας σχετικά με τα προγράμματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΄΄

mikzervakis@yahoo.gr  τηλ. 6972481359  για ραντεβού και κατ' οίκον επισκέψεις