Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) και Βελονισμός   Ηλεκτροβελονισμός στο άγχος και ψυχοσωματικά   Ηλεκτροβελονισμός και αδυνάτισμα   Ηλεκτροβελονισμός και διακοπή καπνίσματος   Ηλεκτροβελονισμός και πόνος   Ηλεκτροβελονισμός και ρυτίδες - κυτταρίτιδα   Ηλεκτροβελονισμός στην εξωσωματική και υπογονιμότητα
 

HOME

 

Τι είναι ο Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες           

Ο Η/Β χωρίς βελόνες είναι μια σύγχρονη μέθοδος αυτοθεραπείας, απολύτως ακίνδυνη, η οποία επιτυγχάνει με φυσικό τρόπο την εξισορρόπηση,   χαλάρωση και αποκατάσταση των διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού.

 
 
 

Που βασίζεται ο ηλεκτροβελονισμός;

Βασίζεται στην θεωρία του κλασσικού Κινέζικου Βελονισμού. Επομένως σχετίζεται με την γνωστή αυτή κινέζικη θεραπευτική μέθοδο,  διαφέρει μόνο στην εφαρμογή της αφού αντί για βελόνες χρησιμοποιεί μικρής συχνότητας  ηλεκτρικό ρεύμα (10 Ηz) του οποίου η συχνότητα είναι ιδία με αυτή του σώματος .Έτσι επιτυγχάνει την εξισορρόπηση και εναρμόνιση του οργανισμού.

Πως εφαρμόζεται ο ηλεκτροβελονισμός;

Για την εφαρμογή του Η/Β χωρίς βελόνες υπάρχουν σύγχρονες συσκευές αυτοθεραπέιας με ειδικά εξαρτήματα .Με αυτόν τον τρόπο ο ειδικός επιτυγχάνει τον ερεθισμό των διαφόρων αντανακλαστικών σημείων χωρίς κανένα τρύπημα.

Ποιός είναι ο σκοπός του ηλεκτροβελονισμού;

Σκοπός του Η/Β και του Βελονισμού είναι να ενεργοποιήσει τις θεραπευτικές δυνάμεις  που κρύβει ο ίδιος ο οργανισμός μας και να "αφυπνίσει"  τους αμυντικούς του μηχανισμούς δρώντας  παράλληλα και συμπληρωματικά με την φαρμακευτική μας αγωγή έτσι ώστε να πετύχει  γρηγορότερα και καλυτέρα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Δεν υποκαθιστά με κανένα τρόπο τον ιατρό που μας παρακολουθεί και

Δεν επιτρέπεται να διακόπτουμε η να τροποποιούμε την φαρμακευτική  μας αγωγή παρά μόνο μετά από συνεννόηση με τον αντίστοιχο ιατρό.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του ηλεκτροβελονισμού;

- Εντελώς ακίνδυνη  μέθοδος.

- Αποφυγή τρυπήματος από βελόνες.

- Δεν τραυματίζει το δέρμα και αποφεύγεται ο έντονος ερεθισμός του  από το τρύπημα.

- Ακριβέστερος εντοπισμός του βελονιστικού σημείου και         μέτρηση της ενεργειάς του.

- Δίνει την ακριβή δόση ενέργειας που χρειάζεται ο οργανισμός

- Με τα ειδικά εξαρτήματα του διευρύνει το θεραπευτικό φάσμα.

- Άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα.

Σε ποιές παθήσεις δρά ο ηλεκτροβελονισμός;

Ο Η/Β εφαρμόζεται σε πολλές και διαφορετικές παθήσεις όπως:

     -  Μυοσκελετικό: παθήσεις Σπονδυλικής στήλης ,Αυχενοβραχιόνιο Σύνδρομο, περιαρθρίτιδα ώμου,Ισχιαλγία-Οσφυαλγία, Lumbago,τενοντίτιδες,οστεοαρθρήτιδες, Ρευματικοί πόνοι κ.α.

    -  Γεννητικό σύστημα: Δυσμηνόρροια ,υπογονημότητα ,μειωμένη σεξουαλικότητα,στυτική δεισλειτουργία,πόνοι γεννητικών οργάνων συμπτώματα εμμηνόπαυσης κ.α.

    - Νευρικό σύστημα: Οξείες η χρονιές  Κεφαλαλγίες Ημικρανίες, Ιλιγγοι  Εμβοές, Μουδιάσματα και τρόμος άκρων ,Σπασμοί, Αφωνία, Τικ ματιών στόματος,Νευρογενή  ουροδόχο κύστη κ.α.

   - Αναπνευστικό σύστημα: Οξεία ιγμορίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα,Βρογχικό άσθμα, Αλλεργίες Βράχνος  φωνής κ.α.

   - Ψυχικές παθήσεις: Φόβος, μελαγχολία, κατάθλιψη, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.α.

   - Γαστρεντερικές παθήσεις: Σπασμός Οισοφάγου, οξεία και χρόνια γαστρίτιδα, Υπερδραστηριότητα Στομάχου, Οξύ και χρόνιο Δωδ/κό Έλκος, Τυμπανισμός εντέρου, Οξεία και χρόνια Δυσκοιλιότητα και Διάρροια, κ.α.   

    Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει σε καταστάσεις οπού ο ηλεκτροβελονισμός  βρίσκει σπουδαία αποτελέσματα όπως:

    - Απεξάρτηση ουσιών (κάπνισμα, αλκοόλ, κ.α.) και έλεγχος της όρεξης (βουλιμία,παχυσαρκία και αδυνάτισμα)

    - Αισθητική: Ρυτίδες προσώπου, σακούλες κάτω απο τα μάτια, πρησμένα βλέφαρα, αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρων, αδυνάτισμα κ.α

      - Φυσικό Dopping (ενεργοποίηση) σε αθλητές μαθητές και ηλικιωμένους που νιώθουν σωματική και ψυχική εξάντληση

mikzervakis@yahoo.gr  τηλ. 6972481359  για ραντεβού και κατ' οίκον επισκέψεις