Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) και Βελονισμός   Ηλεκτροβελονισμός στο άγχος και ψυχοσωματικά   Ηλεκτροβελονισμός και αδυνάτισμα   Ηλεκτροβελονισμός και διακοπή καπνίσματος   Ηλεκτροβελονισμός και πόνος   Ηλεκτροβελονισμός και ρυτίδες - κυτταρίτιδα   Ηλεκτροβελονισμός στην εξωσωματική και υπογονιμότητα
 

HOME

 

 

Ηλεκτροβελονισμός η καλύτερη δίαιτα          

Δίαιτα Άτκινς, δίαιτα με πρωτεΐνες, δίαιτα express, δίαιτα με υδατάνθρακες και άλλες πολλές. Τελικά ποία είναι η κατάλληλη;

 
 
 

Όλοι μας κατά διαστήματα έχουμε καταφύγει σε κάποια είδους δίαιτα. Πολλοί από μας επισκέφτηκαν κάποιο διαιτολόγο-διατροφολόγο, άλλοι κάποιο κέντρο αδυνατίσματος, άλλοι έκαναν την δίαιτα κάποιου φίλου τους, της θείας τους, των περιοδικών και πολλά άλλα. Τελικά όμως ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Αδυνατίσαμε; Μάλλον όχι, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Γιατί όμως  δεν τα καταφέραμε; Το συνηθέστερο είναι ότι ενώ ξεκινήσαμε ¨δυναμικά¨ την δίαιτα μας μετά από λίγο την διακόψαμε ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Τι είναι αυτό που τελικά μας οδηγεί στο ολίσθημα; Για κάποιους οφείλεται στο άγχος της καθημερινότητας που μας κάνει να ξεσπάμε στο φαί. Για άλλους ευθύνεται η στενοχώρια τους και βρίσκουν  ¨παρηγοριά¨ στο φαγητό, άλλοι τρώνε από νευρικότητα, άλλοι επειδή δεν έχουν τι να κάνουν και άλλοι επειδή απλά πεινάνε πολύ και οι ποσότητες που τους υπαγορεύουν οι δίαιτες τους φαίνονται ψίχουλα.

Το ερώτημα τελικά δεν είναι, ποία δίαιτα είναι η κατάλληλη, αλλά πώς θα μπορέσουμε να την ακολουθήσουμε!

Την απάντηση έρχεται να μας την δώσει ο Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) και να γίνει ο σύμμαχος μας στο δρόμο του αδυνατίσματος. Ο ηλεκτροβελονισμός είναι μια νέα εναλλακτική θεραπεία που βασίζεται στον κλασσικό κινέζικο βελονισμό. Πως βοηθά; Μειώνει το άγχος και την νευρικότητα, φτιάχνει την διάθεση , κόβει την όρεξη, αλλάζει τον μεταβολισμό μας και μας αδυνατίζει.  Είναι η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και του τοπικού πάχους.  Με άλλα λόγια το άτομο δεν έχει όρεξη και βουλιμικές κρίσεις, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή του, ενισχύεται το θυμικό του, ισορροπείται το φυτικό νευρικό σύστημα, ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ενίσχυσης του πεπτικού συστήματος και όταν γίνει τοπικός ηλεκροβελονισμός έχουμε απόλυση και σύσφιξη.

Ένας άλλος τρόπος είναι ο Ωτοβελονισμός.  Εκμεταλλευόμενοι την αντανακλαστοθεραπεία ενισχύουμε τη θέληση για δίαιτα μέσω μικροσκοπικών νανοβελονών που κρύβουμε στο πτερύγιο του αυτιού. Όλες οι μέθοδοι είναι αθώες και αποτελεσματικές. Το πρόγραμμα αδυνατίσματος σε σχέση με το πρόγραμμα των παθήσεων είναι αισθητά πιο οικονομικό. Τα αποτελέσματά μας είναι μόνιμα, εάν φτάσει κανείς στο στόχο και « κλείσουν » τα λιπώδη κύτταρά του

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Η διατροφή είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα. Πολλοί πιστεύουν ότι τρέφονται απόλυτα υγιεινά, αλλά στην ουσία δεν ακολουθούν σωστά τις αρχές μιας υγιεινής διατροφής. Επιγραμματικά οι αρχές αυτές είναι:

 1.     Διατροφή με ποικιλία τροφίμων, σχεδόν όλα μέσα σε ένα μήνα, όχι όμως όλα μέσα σε μία μέρα

 2.     Διατήρηση ιδανικού βάρους

 3.     Αποφυγή υπερβολικού λίπους, κορεσμένου λίπους και χοληστερόλης κάθε μέρα

 4.     Αυξημένη πρόσληψη φυτικών ινών

 5.     Μείωση κατανάλωσης ζάχαρης

 6.     Μείωση κατανάλωσης αλατιού

 7.     Μείωση κατανάλωσης αλκοόλ

 8.     Αποφυγή φρούτων μαζί με το φαγητό

Τρώγονται μόνο  ως γεύμα (αποκλειστική φρουτοθεραπεία ή μετά από δύο ώρες από το φαγητό)

Τρία είναι τα απαραίτητα στοιχεία μιας υγιεινής διατροφής:

  Ποσοστό-αναλογία

   Συχνότητα και μετριότητα

   Ποικιλία 

Γνωρίστε ποια πρέπει να είναι η ποσότητα, η ποιότητα και η συχνότητα των γευμάτων σας. Βελτιώστε τη διατροφή σας. Με την βοήθειά μας υιοθετείστε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής για πλήρη υγεία και ευεξία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1. Η χρήση καθημερινού ημερολογίου διατροφής και το διάβασμα και οι παρατηρήσεις επ’ αυτού καθημερινά.

2. Μερικοί χάνουν βάρος δύσκολα, ενώ άλλοι σχετικά εύκολα. Αργά ή γρήγορα όλοι τελικώς αδυνατίζουν.

3. Το 3-7 % χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

4. Στη δεύτερη και κυρίως στην τρίτη φάση αδυνατίσματος πρέπει προοδευτικά να αρχίσει η κινητοποίηση του οργανισμού, για αύξηση των καύσεων και ενδυνάμωση του οργανισμού, εξωτερικά και εσωτερικά.

5. Αν δεν καταπολεμηθεί το άγχος με Ηλεκτροβελονισμό και δεν ισορροπηθεί ο συναισθηματικός κόσμος του αδυνατίζοντος, δε θα επιτευχθεί ο στόχος.

6. Το περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει ή αντίθετα να καταστρέψει την προσπάθεια αδυνατίσματος.

7. Αδυνατίζουν μόνο όσοι ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τον αγαπήσουν.

Η μόνη περίπτωση για να αδυνατίσετε είναι να έρθετε σε επαφή με την ψυχή σας, για να φτάσετε στη μέγιστη τροχιά αποφασιστικότητας, δαμάζοντας τις αδυναμίες σας. Επειδή αυτό δεν είναι πάντα κατορθωτό σε όλες τις στιγμές, χρειάζεστε ένα αποφασιστικό στήριγμα και αυτό είναι ο Ηλεκτροβελονισμός, όπως εξηγήσαμε σε άλλα σημεία. Μόνο έτσι θα τα καταφέρετε κατά το καλύτερο και το πιο βατό τρόπο.

mikzervakis@yahoo.gr  τηλ. 6972481359  για ραντεβού και κατ' οίκον επισκέψεις