Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) και Βελονισμός   Ηλεκτροβελονισμός στο άγχος και ψυχοσωματικά   Ηλεκτροβελονισμός και αδυνάτισμα   Ηλεκτροβελονισμός και διακοπή καπνίσματος   Ηλεκτροβελονισμός και πόνος   Ηλεκτροβελονισμός και ρυτίδες - κυτταρίτιδα   Ηλεκτροβελονισμός στην εξωσωματική και υπογονιμότητα
 

HOME

 

ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ           

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1977. Αποφοίτησα από την  Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής το 2000. Εργάζομαι στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και εκτελώ χρέη  υπευθύνου της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

 
 
 
Το 2002 πέρασα το σχολείο της Ναυτικής και Καταδυτικής Ιατρικής και το σχολείο Αυτοδυτών.

Το 2006 πέρασα το σχολείο Αεροπορικής Ιατρικής και Αεροδιακομιδών.

Έλαβα την ειδικότητα της Ψυχικής Υγείας κάνοντας ένα έτος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨Δρομοκαΐτειο ¨.

       Γνωρίζοντας από διάφορα πόστα την έννοια του ανθρώπου ¨ασθενή¨ και πως βιώνει ο καθένας μας τα προβλήματα του άρχισα να αναζητώ κάποιες άλλες θεραπευτικές τεχνικές περά των συμβατικών. (οι όποιες περιορίζονται σήμερα κατά κύριο λόγο στη χρήση των φαρμακευτικών σκευασμάτων) Έτσι ξεκίνησα την ασχολία μου με τις Εναλλακτικές  Θεραπείες και τις βασικές αρχές της Κινέζικης Παραδοσιακής Ιατρικής. Φοίτησα στο Natural Health Science αποκτώντας το πτυχίο του Ηλεκτροβελονισμού , του Ωτοβελονισμού και της Ωτοθεραπείας τα οποία και ασκώ σήμερα.

 

 

mikzervakis@yahoo.gr  τηλ. 6972481359  για ραντεβού και κατ' οίκον επισκέψεις