Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) και Βελονισμός   Ηλεκτροβελονισμός στο άγχος και ψυχοσωματικά   Ηλεκτροβελονισμός και αδυνάτισμα   Ηλεκτροβελονισμός και διακοπή καπνίσματος   Ηλεκτροβελονισμός και πόνος   Ηλεκτροβελονισμός και ρυτίδες - κυτταρίτιδα   Ηλεκτροβελονισμός στην εξωσωματική και υπογονιμότητα
 

HOME

 

Επικοινωνία - Κόστος           

Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου  3-4 συνεδρίες  την πρώτη εβδομάδα 2-3 την επόμενη και αναλόγως αραιώνουμε.

Η διάρκεια των συνεδριών  ξεκινά από τα 15 λεπτά και σπανίως μπορεί να ξεπεράσει και τα 30 λεπτά. Η διάρκεια μιας συνεδρίας ρυθμίζεται ανάλογα με το πρόβλημα και την κατάσταση του ασθενή.

 
 
 

Για οξέα προβλήματα χρειάζονται από 3 έως και 10 συνεδρίες ενώ για χρόνια προβλήματα μπορούμε να φτάσουμε και τις 15. Σε χρόνια και δύσκολα περιστατικά μπορεί να χρειαστούν και περισσότερες συνεδρίες η κάποια αγωγή συντήρησης ώστε να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Η διάρκεια της πρώτης συνεδρίας μπορεί να ξεπεράσει την 1 ώρα γιατί θα γίνει η λήψη ενός πλήρη  ιστορικού, ενημέρωση και συζήτηση για τους στόχους της θεραπείας.

Κατά την διάρκεια των συνεδριών καλό είναι να φοράτε άνετα ρούχα ( π.χ. μια φόρμα ) και να μην έχετε γεμάτο στομάχι (να έχετε φάει ένα ελαφρύ γεύμα)

ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

Οι τιμές ξεκινούν από 20 Ευρώ και φτάνουν τα 50 Ευρώ ανάλογα με το πρόβλημα και των αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν. (εξαιρείτε το αντικαπνιστικό πρόγραμμα).   Προσφορά: Για τις πρώτες 2 συνεδρίες  50% έκπτωση ( ισχυει απο 4 συνεδριες και ανω)

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία που έχετε επικοινωνήστε μαζί μου  με e-mail στο mikzervakis@yahoo.gr  ή καλέστε στο τηλ. 6972481359 και στο 6971645515 για ραντεβού και κατ' οίκον επισκέψεις. (Αγία Παρασκευή, Κοντόπευκο, Αναξαγόρα 29, 153 43)

mikzervakis@yahoo.gr  τηλ. 6972481359  για ραντεβού και κατ' οίκον επισκέψεις